03-01-06

 Smile


Ten eerste aan al mijn lezers de beste wensen voor het nieuwe jaar, dat alleen goeds jullie pad mag kruisen.
De reden dat ik hier een tijdje niet was is ten eerste : omdat mijn moeder haar stulp heeft verkocht en is ze een paar straten verder komen wonen.
Ze waant zich nu de prinses van de grote markt. Ahja haar droog doe ik, haar boodschappen doe ik, en voor de rest zit ze constant in de onderliggende taverne koffietjes te drinken.
Voelt ze zich wat alleen dan krijg ik steevast een telefoontje om mee koffie te komen leuteren . ’s Nachts belt ze me op, omdat het konijn, dat mijn dochter als screensaver op haar gsm heeft gezet, niet wil slapen en wat ze daarmee aan moet. Ze heeft nog altijd niet door als ze van haar gsm blijft het konijn dan ook stillekes ligt. Maar soit mijn dochter heeft er nu een brandende sigaret op gedownload terwijl het menske niet rookt, het verbaasd me dat ze nog niet belde met de vraag of er nu geen brandgevaar is.
Ik zal maar zwijgen van de keer dat ze me in paniek belde dat haar nieuwe radio het niet meer deed, daar aangekomen bleek gewoon dat haar frequentie verkeerd stond, één tik op de FM knop en ik was de held van de dag, waar we weer de rest van de zondag op gingen klinken in de taverne.
Mama’s toch…maar het is een schatje, een giecheltrien van de bovenste plank en ze geniet van elke minuut, kan je je als dochter wat beters wensen.In ieder geval zolang zij zich de prinses van de grote markt waant, voel ik me ook een beetje prinses, de dochter van althans.
Ten tweede ontvingen we een paar geweldige presentjes.Mijn dochters kregen, als kerstgeschenkje op school een koppel luizen mee om U tegen te zeggen wat me zowat 50 euro koste om de boel te onderhouden.
En ik kreeg als kerstcadeau een nieuwe man in mijn leven genaamd Kelvir, koste me ook zowat 200 euro om die worm uit mijn pc te verwijderen.
Beide cadeaus met een staartje dus, letterlijk en figuurlijk.
Maar een van de voornaamste reden voor mijn blogverzuim is dat ik mezelf wat in de watten heb gelegd, ik schafte me een scannertje en fototoestel aan, en daar ben ik wat mee aan het experimenteren geslagen zie experiment
Buiten bovenstaande aankoop ga ik me nog een smile van beautifull laten aanmeten in het begin van dit jaar.
Terwijl ik deze blog zit te typen hoor ik net op het nieuws dat de Belgen het record sparen behaald hebben in het afgelopen jaar.
Laat mij er nog aan denken dat ik iemand zoek om op mijn smoeleke te komen toeken. Ik behoor niet tot die recordhouders en dertig euro per tand die ze trekken loopt toch weer op he !
 
 
 

20:13 Gepost door zuchtje | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

°°° Nog 73 te gaan
en je bent echt rose!


Groetjes

Gepost door: emiel | 03-01-06

:-) jaja sparen waarom spaeren als je zoiets moois als een eigen huisje kunt kopen en renoveren ;-)

Gepost door: lord cms | 03-01-06

ah, ik dacht fkes dat ge uw lippen ging laten opspuiten... Hmmm, ja, idd, tanden trekken zijn duur. Bij de operatie van mijn wijsheidstanden (we hebben wel een hospitalisatieverzekering), vroeg de dame in kwestie 18.000 fr. Nja, al een geluk dat ze alle 4 moesten getrokken worden :p

Gepost door: Anne | 04-01-06

Haha Wat een zalige moeder. Doet mij een beetje denken aan het madammeke datzich nog maar pas een gsm had aangeschaft en ipv de gebruikelijke 'hallo' haar gsm opnam met de historische woorden 'zeg Lowie, hoe marcheert dat hier eigenlijk'.

Gepost door: jonna | 04-01-06

Weledele Zuchtende Fontein Als prins der rommelmarkten had ik graag de coördinaten van uw moeder per kerende ontvangen teneinde eindelijk die romance zonder staart te kunnen starten waar ik nu al jaren van droom. Mag ik u vragen deze kwestie binnenskamers te houden om zodoende nog een beetje 'aan mijn gemak' te zijn.
Diep genegen en al van die dingen.

Gepost door: urbain alpain | 04-01-06

dag zuchtje een gelukkig, gezond 2006
en al wat je hartje wensen mag,
bedankt voor je lieve wensen
kus
vhike

Gepost door: vhike | 04-01-06

°°° Zuchtje,
Tuurlijk mag je die klok gebruiken.
Hij staat hier heel mooi.
Het is wel een beetje zoeken in het Japans hé.
Dikke proficiat met je 50000 bezoekers!

Groetjes

Gepost door: emiel | 04-01-06

* Ook voor jou de allerbeste wensen in 2006!
Inderdaad, 't is zuchtje die daar op haar mooist staat te zijn in mijn tuin... Ga maar eens kijken op mijn blog!

Gepost door: kaatje | 05-01-06

Family time and busy time Je lijkt het alleszins geweldig leuk te vinden allemaal (behalve de luizeninvasie en virus)

Blijf ons berichten van je avonturen hè, zuchtje!

Gepost door: Little Witch | 06-01-06

De commentaren zijn gesloten.