30-06-06

Vrouwentongen...

Locatie : zonovergoten terrasje op een pleintje

Spelers: VROUW van rond de veertig terplekke doorbakken ,het goud waarmee ze bezaaid is is pijnlijk afgetekend  in de vorm van witte vlekken op haar huid .

            ZUCHTJE rond de veertig net terug van haar undercoverwerkje waar ze 30 euro verdient heeft.

 

Zuchtje komt aangewandeld

Vrouw : hey zuchtje, T. had geen tijd meer ze moest haar zoon gaan afhalen van school, maar ze vroeg of dat je het doosje dat je voor haar bij had achter de toog kon zetten, ze zal het dan later komen ophalen. Maar zet u even hier en drink iets, je moet ervan profiteren. Goh , de laatste dagen wist ik niet waar kruipen, eindelijk kan ik genieten van het zonneke en heel de dag op het terras zitten.

Zuchtje: even dan maar echt veel tijd heb ik ook niet, de kinderen komen bijna van school.

Moet jij je kinderen niet gaan halen? Of komen ze al alleen naar huis?

Vrouw: neen ik laat hem altijd naar de nabewaking brengen, kan hij lekker ravotten tot 19 uur, en dan kan mijn ex hem thuisbrengen na zijn werk.

Zuchtje: is wel handig zo’n ex die je helpt en waar je een beetje mee overeen komt.

Vrouw: och zwijg stil, het is een klootzak. Hij heeft me ne ferme stoot gelapt!

Zuchtje : ahja?

Vrouw : hij tracht eronder uit te komen met een miezerige alimentatie voor mij en mijn zoon. Hij weet goed genoeg dat ik niet kan stempelen momenteel en dat ik geen werk heb.

Ik en mijn advocaat hadden een bedrag voor ogen,…..maarja hij met zijn dure advocaatjes!

Volgens hen moet ik rondkomen met 4000 euro maandelijks, poeh!

Zuchtje: ( verslikt zich in haar Agrum) wat zeg je ?  ….dat meen je niet !

Vrouw: jaja om te lachen he!... haha

Zuchtje: oei …dat is bij mij inderdaad heel wat anders….

Vrouw: mag ik eens frank zijn en vragen wat jij voor alimentatie krijgt ?

Zuchtje: ja hoor, maar je moet wel weten ik heb twee kinderen en het gebeurt niet elke maand dat ik zulk een bedrag krijg ( vrouw zet zich al schrap om terug naar haar advocaat te hollen) eigenlijk om eerlijk te zijn, het bedrag dat ik nu ga vernoemen valt me maar eens in de drie maanden te beurt, dus je moet jezelf niet echt blindstaren op de som die ik krijg ( vrouw mompelt ondertussen dat ze die boer van een ex nog wel gaat krijgen) .

Vrouw: ja zeg maar..

Zuchtje: wel als het een beetje meezit krijg ik om de twee à drie maanden toch wel een dikke100 euro van mijn ex.

Vrouw: ( mond valt open ,gebraden rood stijgt tot aan haar ooglijn)

Zuchtje : ( staat op klopt bemoedigend op de schouder van de vrouw) ach je komt er wel hoor, het is een beetje schipperen met de centjes die je krijgt, ik ga even betalen, dit rondje is van mij, want ik begrijp als geen ander hoe moeilijk het is om de eindjes aan elkaar te moeten knopen . Tot nog eens he, tadaaaaaaa….

 

09:35 Gepost door zuchtje | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Right on! Dat hebt ge haar weer goed gezegd, Zuchtje! Ik heb dit al tientallen keren gezegd, maar ik ga het nog eens zeggen, want het mag gezegd worden :-D : gij zijt echt een straffe madam, u zo door moeilijke situaties heenslaan en voor alles ondanks alles toch een goeie oplossing bedenken. Chapeau!

(Ik zit nu in mijn hoofd met de uitspraak: God zal het u lonen. Maar dat klinkt zo wat raar hè? Toch hoop ik dat het ooit waar mag zijn, op welke manier dan ook...)

Gepost door: liza | 30-06-06

Die heb je goed op haar plaats gezet, Zuchtje. Brrr de kriebels krijg ik van zulke mensen en dan nog te lui zijn om hun kinderen van school te halen... Shame on them, good for you !!!

Gepost door: Anneke | 30-06-06

*** Awel, mijne mond is OOK opengevallen. 4000 euro??
Maar jj hebt je prima uit de slag getrokken, ik zou daar met een mond vol tanden gezeten hebben denk ik.

Gepost door: kaatje | 30-06-06

Van welke planeet is die madame? Ik ken een professor, en die VERDIENT niet eens 4000 per maand! Hoe is dat nu mogelijk?! En ze kan niet eens gaan STEMPELEN? Ocharme toch, en dat in België. Dan heeft ze wel iets uitgestoken, want van een gezinshoofd pakken ze niet zomaar het stempelgeld af, hoor.

Gepost door: Venus | 30-06-06

in her face wat een zucht heb jij in haar gezicht gedraaid... Ik hoop dat ze daar nog zit met haar mond vol tanden! En vierduizend euro... Dat kan dus niet anders dan dat ze liegt, ofwel de bijzit is van iemand van de koninklijke familie...
Anderzijds, off topic: thank youwwwwwwwwwwwww!!!
xxx
gij ook genieten van de vakantie en de kids he!

Gepost door: abnormalia | 01-07-06

Whoehaha! Hilarisch verhaal! Ik ken via-via ook zo iemand. Die ontvoerde zelfs het paard van haar eigen dochter, met de bedoeling het te verkopen en zo aan een 'extra centje' te geraken, de arme duts!

Gepost door: AnamCara | 01-07-06

@ abnormalia Ze blijkt niet te liegen haar ex man heeft een bedrijf in de farmacie, lijkt heel goed te verdienen

Gepost door: zuchtje | 01-07-06

wat een klotewijf zeg iemand die niet rondkomt met 4000 euro in de maand moet dringend eens
even ergensin een ontwikkelingsland gedropt worden zonder een cent

Gepost door: lord cms | 02-07-06

Proud Ik sluit me aan bij Liza.. elke keer als ik hier kom bijlezen heb ik zo een goe gevoel. Ja inderdaad een staffe madame zenne. iemand met het motto "What have i don to day to make me feel proud".. kortom een aardige, enig, fijn, geestig, heerlijk, innemend, joviaal, kleurrijk, lief, euh, straffe madam dus..
Grt Justin

Gepost door: Justin | 02-07-06

De commentaren zijn gesloten.