02-07-06

Gossip

9248~We-re-Not-Gossiping-Posters

Fijne commentaartjes op de vorige post.

En liza “ik werd beloond hoor”.

’t Komt misschien wat protserig en verwaand over, maar deze Zucht is sinds een aantal maanden echt wel op de goede weg.

Dan heb ik het niet over het financiële aspect, want deze maand krijg ik zelfs geen stempelgeld, ze moeten namelijk op de R.V.A. mijn dossier in orde maken, van ziektewet ga ik namelijk naar werkzoekende, nu moeten ze toch wel twee à drie formuliertjes aanpassen, en ja hoor daar doen ze wel een week of drie, vier over blijkt.

Ze kunnen niet meer dan hun best doen werd er mij gezegd, dat is een waarheid als een koe, is net wat ik zeg over Pietertje ( ons hondje) als die 10 cm naast zijn bakje doet, ach het hummeltje hij deed zijn best, dat is toch al iets.

En die denkwijze hanteren ze waarschijnlijk ook bij de R.V.A., zolang het personeel niet in het midden van hun desk schijt, doen ze toch hun best, niet?

Maar soit dat is een bijkomstigheid. (van formaat vind ik persoonlijk, want zolang mijn dossier niet in orde is moet ik leven van de hemelse dauw,de lucht en het zonneke)

Verbetering kwestie lichaamsgewicht, waar ik enkele postjes geleden mijn werk van ging maken, is hier ook niet echt aan de orde, dus heb ik mijn hoop maar gesteld op een nakende bevalling, zodat ik mijn toenemende borstomtrek en weelderig buikje misschien doodgewoon weg kan krijsen, hoef ik alvast de chocolade en suiker niet meer te laten.  

Die hele stap vooruit van Zucht is wel dat ze het voortreffelijk in de bewoonde wereld doet, amper angstjes, amper fobische trekken, dus Zuchtje duikt op de gekste momenten op in het straatbeeld, op de terrasjes en festiviteiten.

Vandaar ook mijn toevallige gesprekje met miss low budget.

En nu komt de echte gossip.

Miss low budget zat die bewuste avond na mijn gesprekje nog altijd op het terras, het kind was nog altijd aan het bekomen, want ze sprak er een gezamelijke vriend over aan.

Waar miss low budget niet bij kon was : “hoe kan Zuchtje een huisje kopen, haar kinderen zo tof en netjes kleden en er zelf zo opgewekt, goedgekleed en geweldig uitzien, terwijl ze eigenlijk geen nagel heeft om aan haar gat te krabben.”

Nadat die vriend me dat kwam vertellen ( hij heeft waarschijnlijk haar woorden wat aangedikt) vroeg ik hem wat hij daarop had geantwoord.

Dat was simpel zei hij, ik heb doodgewoon gezegd dat jij kon toveren.

Ik vermoed dat ik deze maand toch ferm met mijne staf zal moeten zwaaien om er te komen hoor, maar ik vrees dat ik niet meer kan doen dan de rest, en dat is puur mijn best ;-)

  

 

 

21:52 Gepost door zuchtje | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

ehm... net zoals ik zeker? Met een dikke vette invaliditeitsuitkering?
Daar word je toch echt slapend rijk mee hé.
Tel daar nog eens die reusachtige allimentatie bij op die je krijgt... *kuch*

Gepost door: kaatje | 02-07-06

@ kaatje neen hoor invaliditeitsuitkering krijg ik deze maand ook niet, want daar ben ik al uitgeschreven,een dosier dichtklappen is zoveel makkelijker dan er eentje te openen lijkt....het systeem werkt langs geen kanten, maar zolang een minister niet in onze schoentjes staat, kraait daar geen haan naar :(

Gepost door: zuchtje | 02-07-06

STIJGENDE VERBAZING Hoe doet ze het toch?
Jij bent enorm creatief en bent een kei in goed met geld omgaan volgens mij..

Gepost door: Little Witch | 03-07-06

~~ Ach Zuchtje...ik ken zo honderden vrouwen die kunnen teren op de "rijke" echtegnoot of ex-echtgenoot, maar eigenlijk zijn ze triest want ooit vallen ze toch in een diep zwart gat.

Gepost door: Crisje | 04-07-06

Broer Mijn broer is ook al een paar keer van invaliditeit naar werkloos en student en weer omgekeerd gesprongen. Bij hem zit het denk ik nog ingewikkelder dan bij jou... Maar ik begrijp wat je doormaakt hoor, mijn ma heeft ook al kilometers en kilometers afgelegd om het overal persoonlijk te gaan uitleggen en invullen en dossiers te sluiten en te openen, naar Hasselt, naar Antwerpen, naar Brussel...

Gepost door: liza | 12-07-06

De commentaren zijn gesloten.