22-07-06

Mijn paperclip

 

Mits ik al een maand zonder inkomen zit, en de R.V.A met dit warme weer heel veel moeite heeft om 3 papieren in te vullen ,pas op ze doen hun best zeggen ze ( dus geen kwaad woord) en ik neem het toch ook maar van de makkelijke kant , daar ik momenteel ten volle kan genieten van het warme weer omdat ik geen werk heb , met andere woorden nen dikke profiteur ben.

Bij deze dus een oproep:" al wie een administratieve openstaande functie heeft of weet in de buurt van Lier, geef me een seintje"

Ondertussen ben ik genoodzaakt om met mijn droog zaad op andere paarden te wedden.Een huis heb ik al, zover hoeft de ruil niet te gaan   zie hier

 

11:36 Gepost door zuchtje in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

05-07-06

Hot

Plonsweer

21:59 Gepost door zuchtje | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

02-07-06

Gossip

9248~We-re-Not-Gossiping-Posters

Fijne commentaartjes op de vorige post.

En liza “ik werd beloond hoor”.

’t Komt misschien wat protserig en verwaand over, maar deze Zucht is sinds een aantal maanden echt wel op de goede weg.

Dan heb ik het niet over het financiële aspect, want deze maand krijg ik zelfs geen stempelgeld, ze moeten namelijk op de R.V.A. mijn dossier in orde maken, van ziektewet ga ik namelijk naar werkzoekende, nu moeten ze toch wel twee à drie formuliertjes aanpassen, en ja hoor daar doen ze wel een week of drie, vier over blijkt.

Ze kunnen niet meer dan hun best doen werd er mij gezegd, dat is een waarheid als een koe, is net wat ik zeg over Pietertje ( ons hondje) als die 10 cm naast zijn bakje doet, ach het hummeltje hij deed zijn best, dat is toch al iets.

En die denkwijze hanteren ze waarschijnlijk ook bij de R.V.A., zolang het personeel niet in het midden van hun desk schijt, doen ze toch hun best, niet?

Maar soit dat is een bijkomstigheid. (van formaat vind ik persoonlijk, want zolang mijn dossier niet in orde is moet ik leven van de hemelse dauw,de lucht en het zonneke)

Verbetering kwestie lichaamsgewicht, waar ik enkele postjes geleden mijn werk van ging maken, is hier ook niet echt aan de orde, dus heb ik mijn hoop maar gesteld op een nakende bevalling, zodat ik mijn toenemende borstomtrek en weelderig buikje misschien doodgewoon weg kan krijsen, hoef ik alvast de chocolade en suiker niet meer te laten.  

Die hele stap vooruit van Zucht is wel dat ze het voortreffelijk in de bewoonde wereld doet, amper angstjes, amper fobische trekken, dus Zuchtje duikt op de gekste momenten op in het straatbeeld, op de terrasjes en festiviteiten.

Vandaar ook mijn toevallige gesprekje met miss low budget.

En nu komt de echte gossip.

Miss low budget zat die bewuste avond na mijn gesprekje nog altijd op het terras, het kind was nog altijd aan het bekomen, want ze sprak er een gezamelijke vriend over aan.

Waar miss low budget niet bij kon was : “hoe kan Zuchtje een huisje kopen, haar kinderen zo tof en netjes kleden en er zelf zo opgewekt, goedgekleed en geweldig uitzien, terwijl ze eigenlijk geen nagel heeft om aan haar gat te krabben.”

Nadat die vriend me dat kwam vertellen ( hij heeft waarschijnlijk haar woorden wat aangedikt) vroeg ik hem wat hij daarop had geantwoord.

Dat was simpel zei hij, ik heb doodgewoon gezegd dat jij kon toveren.

Ik vermoed dat ik deze maand toch ferm met mijne staf zal moeten zwaaien om er te komen hoor, maar ik vrees dat ik niet meer kan doen dan de rest, en dat is puur mijn best ;-)

  

 

 

21:52 Gepost door zuchtje | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |