29-09-06

The unbearable lightness of being.

 
 
 
24727DG~David-and-Goliath-Barbie-Posters
 

 

Toen ik enige tijd geleden mijn moeder vertelde dat ik af en toe op rendez-vous zat, en ze me heel verwonderd vroeg wie ‘Ronny De Voeght’ dan wel mocht wezen, besefte ik dat ik beter mijn mond kon houden over mijn uitspattingen.

Maar toch ik zou Zucht niet zijn, moest ik die avontuurtjes achterhouden.

Zoals iedereen bij RDV zo mooi verkondigt …”ik zit hier niet om te daten”, deed ik natuurlijk ook die duit in het zakje d.m.v. mijn extra informatie.

n.m.l.

 

Ik zit hier niet echt op een date te wachten, ik ga voor spontaniteit zoals……Struikelen voor de sjiekste winkel van de stad, opgevangen worden door de meest sexy, knapste, rijkste, beleefdste, grappigste, bestgeklede bink van het land, om het pijntje te verzachten getrakteerd worden door hem op het duurste, mega-bangelijkste kilo’s verhullende kleedje uit die etalage, je redder knuffelen wat beantwoordt wordt met de meest passionele zoen, waardoor je met je stiletto beland tussen de keien op de grote markt, geholpen worden door de passerende burgemeester, die 5 minuten tijd maakt om dat gevalleke te vereeuwigen. Bij het buitenkomen zijn vrienden van de   Maserati club tegen de borst lopen, die je escorteren naar Comme chez soi, om na enkele uren oesters lubberen, kreeftjes kraken, Dom Perignon  nuttigen, in de bruidsuite van één van zijn hotels, tot de ontdekking te komen dat je man de beste minnaar is van het zuidelijke  halfrond en zijn privé secretaresse zo lelijk is als de nacht..

 

Al ga ik hier niet verder op in of er al dan niet ooit een date geweest is, iets privacy mag het hebben.

Maar het daar aanwezig zijn (het online zijn) is soms meer dan de moeite.

Zulke porties vertier, maar ook serieuze praatjes, gelach en gezwans plus af en toe de rol van “tante Kaat” of beter “zucht weet raad” toebedeeld krijgen is maandelijks zijn twee euro waard.

 

De helft van de mannen, vooral diegene die tijdens de kantooruren heel actief lid zijn, zijn veronderstel ik ‘’gelukkig” getrouwd of hebben toch een vaste relatie.

Dan heb je nog de Franky, een toffe pee, bij de pinken, ad rem, vlotte babbel, hij kent zijn wereld, brengt maar één keer per maand een bezoekje aan R.D.V. maar komt pas binnen 2 jaar vrij.

“Zucht weet raad” moet zich vooral ontpoppen bij de jongere mannekens, hoewel ik me dikwijls afvraag welke nerd het in zijn hoofd haalt om op zulk een site raad te gaan vragen kwestie relatieproblemen… we zitten daar toch allemaal te knoeien, op zijn minst heeft daar de populatie al eens serieus gebroddeld op relationeel gebied.

De macho’s of diegene die zich macho wanen, zijn ofwel heel arrogant, ofwel ontzettend vlotte babbels… zij zijn (wanen zich) de niksteverliezenwantikkanhonderdduizendgrietenkrijgentypes…dus de vlotte hautaine categorie…die niet slapen gaan voor ze aan elke vinger een  date hebben.

En dan heb je nog goh…de lieverds…de softies, de pantoffeltjes…waar mijn moederlijke gevoelens bij oprispen.

Ze leggen in de eerste kennismakingszin hun hele inboedel inclusief hun aandelen en spaarrekeningen op een plateau en vermelden er heel trots bij dat ze al drie jaar geheel zelfstandig het huishouden doen, waarna hun levensverhaal in één ruk volgt.

Ik kan alleen maar hopen dat ze niet bij de foute vrouw terecht komen en hen waarschuwen dat sommige madammen echt feeksen kunnen zijn.

Eén schold me uit voor takkewijf, vuil hoer en het rot van de straat, omdat ik niet op zijn gesprekken reageerde, toen ik het toch even waagde om naar zijn profiel te gaan kijken stond er dat hij op zoek was naar een lieve, zachtaardige en romantische vrouw..

De benamingen: den’’ Bandit’’, die na drie zinnen een bambi blijkt te zijn, de ‘’Gerard’’ die zijn ex-vrouw Gerarda maar niet kan vergeten.

‘’The Wild Panter’’, die eigenlijk een omgebouwde poes is.

En ‘’The educated’’ die amper kan schrijven.

Je zou er zowaar paranoïde van worden. (is het juist zo Willem?)

Toch eentje heb ik een band mee…echt als je hem ziet… een beer van een vent, hart op de juiste plaats, vlot, enorm spontaan, hij vroeg me om raad, daar waar ik ook raad kon geven…nu stuurt hij me telkens voor hij gaat stappen een fotootje door van zichzelf, zodat ik kan zeggen of hij al dan niet de verkeerde make-up, foute roklengte, of te schreeuwerig kleedje combineert met een overdaad aan sieraden…ik herhaalde het duizend keer tegen Sabinne ‘’less is more” maar hij blijkt hardleers.

Rendez-vous niet mijn ding.

Maar ach wie zoekt die vindt….…

 

Ik ga morgen stappen, misschien struikel ik wel….

 

00189~It-Would-Of-Course-Posters

 

 

Namen zijn fictief uitgezonderd één.

 

 

 

03:30 Gepost door zuchtje in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Hmm Ik denk dat in de typetjes dat je beschrijft iedereen wel iets herkent van zichzelf..Ma welk eentje.. wel da zeg ik nu es lekker niet sé. Staat lekker macho ;-)

Gepost door: Justin | 29-09-06

Wist je... ... voor iedere drie gevallen die je netjes afwerkt, krijg je er tien andere terug. Bij de 1000ste is er er een speciale prijs: een levenslang gratis abonnement op RDV...
Niet zo snel opgeven dus... *grijns*

Gepost door: Beowulf | 29-09-06

@ Beowulf Dus het komt erop neer als je alles gaat uitrekenen, dat ik naar de hoofdprijs kan fluiten..er zijn gewoon geen leden genoeg...what the hell zit ik daar dan nog te doen...

Gepost door: zuchtje | 30-09-06

RDV Zeg ik hem daar ook net terug een profielke aangemaakt. Tja ben ook ni van plan eeuwig vrijgezel te blijven. Alhoewel men dochter gaat eerst ... Daarna misschien een Lat relatie of zo ....

Gepost door: T. | 30-09-06

dag zuchtje ik heb een vriendin die superfan was van rendezvous
en na veel daten eindeljk die ene witte prins gevonden heeft,???
het gaat razendsnel merk ik, hij woont al bij haar, na luttele maanden
het is helaas niet aan mij besteed
ik wens je toch veel succes
groetjes
vhike

Gepost door: vhike | 30-09-06

De commentaren zijn gesloten.