17-10-06

Feestje

feestmenukl

 

Niets zo fijn als naar feestjes gaan als je er zin in hebt.

Zo ben ik meestal als eerste op familiefeestjes aanwezig en vertrek over het algemeen als laatste, nadat ik als enige nuchtere persoon nog met een natte vod door de balzaal ben geweest.

Ik zit er niet mee om een handje in de keuken te helpen bij de garnering van al bereide schotels, nog minder stoort het mij om even een handdoek vast te nemen.

But ohhh my god ik krijg zelf zoiets nooit, jamais, never georganiseerd in mijn eigen burcht.

Nu bezit ik toch een schat van een moeder, die er niets beter op vond dan heel de familie uit te nodigen, gewoon om nog eens bij te kletsen, was dat kippetje zonder kop toch even vergeten dat ze maar 4 stoelen bezit nu ze niet meer in haar riante stulp woont.

Daarnet kreeg ik dus een telefoontje met één duidelijke opdracht: voor 24 personen eten… 12 volwassenen, 12 kinderen, zorg dat er genoeg drank is, zeker de wijn niet vergeten, een taart of vier en voldoende eclairs, zondag rond 1 uur zijn we bij jou, kunnen we in één klap de verjaardag van H.(mijn oudste ) vieren, waarna ze haar klappertje toesmeet.

Oké, de duts weet niet dat ik buiten de schooluren, van hut naar her rots om formulieren te halen, aanvragen in te dienen, inlichtingen in te winnen en zoveel meer om mijn snode plannen uit te voeren, die ik niet verklap voor ik deuren kan openen.

Want ik weet dat ze dat niet meer overleefd, ze is net van mijn vorige uitspattingen hersteld.

Het in orde brengen van al de nodige paperassen is eigenlijk een fluitje van een cent, het gaat me te vlotjes vandaar dat ik me nu op het uitpluizen van de achterliggende valkuilen heb gestort, en dat lieve lezers zijn er heel wat…hoe kon het ook anders, als de papierwinkel zo gladjes verloopt en de deals zo vlot gesloten, aan iets waar je uiteindelijk je broek kan scheuren voor de rest van je leven, zitten er adders.

Zucht leeft dus op de toppen van haar tenen…..ik bezit alleen een caddie om al dat spul naar binnen te zeulen ( de wijn is de zwaarste tors, als je mijn familie kent) ik heb naar mijn gevoel vreselijk veel zitplaatsen rond de tafel, maar 8 dekt geen 24, ik ben een kluns in de keuken….en uit de test die ik vandaag afleverde scoorde ik ver ondermaats op sociabiliteit, hartelijkheid, doelmatigheid en ordelijkheid.

God bless neemt mijn fantasie buitenaardse proporties aan volgens diezelfde test, ik ga me helemaal geven in de keuken…..en ik volg voor één keer mijn familie kwestie drankgebruik aan de feestdis.

Het zal hen heugen!

 

 

22:33 Gepost door zuchtje in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

hmm... Ik zou alvast zorgen voor een strategische backup. Anders staat zuchtje er "the day after" gewapend met natte vod EN droge kater...

Gepost door: Beowulf | 18-10-06

Sterkte... Ik heb nog nachtmerries van dat soort feestjes...

Gepost door: AnamCara | 18-10-06

En komt niemand je dan helpen ?? Pffft zene, liever gij dan ik...

Gepost door: Crisje | 19-10-06

TEH BITCH IS BACK Hey Zuchtje, succes met het grote feest.
Persoonlijk zou ik zo'n hoopvolk een rasechte nachtmerrie vinden, but hey we zijn powersisters voor iets hè!

YOU CAN DO IT!!

Gepost door: Little Witch | 19-10-06

THE BITCH IS BACK Hey Zuchtje, succes met het grote feest.
Persoonlijk zou ik zo'n hoopvolk een rasechte nachtmerrie vinden, but hey we zijn powersisters voor iets hè!

YOU CAN DO IT!!

Gepost door: Little Witch | 19-10-06

The party... Ik zou zeggen euh..., ja ik heb het, be the Paris Hilton van de party met een van haar motto's 'The way i see it,you should live every day like it's your birthday' :)) cheers!

Gepost door: justin | 19-10-06

@ witchke... ik merk het ik merk het ;-)

Gepost door: zuchtje | 21-10-06

Ik ben toch wel benieuwd naar de update !

Gepost door: Crisje | 24-10-06

inderdaad niet leuk. groetjes

Gepost door: sylvie | 24-10-06

Hey Zuchtje! Toch niet verdronken in het feestgewoel, hoop ik?!

Gepost door: Zita | 25-10-06

De commentaren zijn gesloten.