23-11-06

 De onthulling...

Anno1960
 
1klein

 

 

 

 

Er werd me een updateje gevraagd, graag had ik elke dag er ééntje geplaatst, maar het is druk, druk, druk,…eindelijk.

De zaak is een feit…een website ben ik zelf bij elkaar aan het knoeien, zaterdag meubels shoppen.

Volgende week stock opslaan, rennen, vliegen, hollen, schilderen, poetsen, gordijnen wassen, etalages ontwerpen en zien dat ze in orde zijn, flyers en folders laten drukken en op 15 december hoop ik mijn deur open te gooien…de kerstperiode nog even mee te pikken.

En nu even over het artikel…er zijn heel verdeelde meningen over.

Eigenlijk komt het idee geheel door onze kleinste….hij had op een gegeven moment echt een truitje nodig de duts…. Door zijn gebrek aan vachtje en eigenlijk amper in het bezit van een lijfke, en we hem niet in poppenkleding kregen gepropt, een hond heeft namelijk een andere lichaamsbouw dan poppen, gingen wij op zoek naar een winkel.

Buiten de webwinkels was er in België niet echt veel keuze, uitgezonderd dan bij de verdeler waar wij terecht kwamen, ondertussen is er ook een winkel in Brussel, Gent en Knokke geopend…maar de mensen van de kempen krijgen nog altijd hun scharminkeltjes niet echt gekleed ( nu de vraag of de mensen van de kempen dat wel willen natuurlijk, maar dat weet ik jullie nog wel te vertellen)

Wat wij allemaal voor aftandse spulletjes tegenkwamen in de gewone dierenwinkel, daar kan je een eigen blog over schrijven..maar dat ga ik nu even niet doen, gebrek aan tijd, kan nog keren natuurlijk als de zaak open is.

In ieder geval hieronder vind je een klein stukje van de website die ik probeer in elkaar te steken, worden jullie misschien weer een stapke wijzer, nu moet ik verder doen, ….ik hou jullie natuurlijk op de hoogte.

Zodra de website online staat meld ik het jullie...en dan is het gewoon aan jullie om een beetje reclame te maken voor mijn zaakje..simpel toch, hopelijk krijg ik nu niet onder mijn voeten van skynet :-/

 

 


 

 

 


 

 

 

21:50 Gepost door zuchtje in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Wel Zuchtje ik wens je veel succes met je winkel en ja, ik denk dat wel dat hij vlot gaat lopen.

Super origineel !

Gepost door: ms | 23-11-06

Gefeliciteerd! Proficiat met deze vliegende start! Laat vooral vlug weten waar je gevestigd bent. Sam is laaiend enthousiast!

Gepost door: AnamCara | 23-11-06

;-)veel succes met je zaak!
ik kan helaas geen klant worden :s

Gepost door: lord cms | 23-11-06

Hee Die fatboy catbag staat al een hele tijd op mijn verlanglijstje.

Gepost door: jonna | 24-11-06

Gefeliciteerd. De naam alleen al...dat kan niet mis gaan, geweldig. Ik hoop dat het een success wordt, maar ik denk dat het je wel gaat lukken.
Enne...bedankt voor je update...ja, ik weet het , ik ben een beetje nieuwsgierig....

Gepost door: Crisje | 24-11-06

Proficiat Ik denk dat je zeker een gat in de markt gevonden hebt. Proficiat met je nieuwe zaak en hopelijk mag je veel rillende hondjes kleden!

Gepost door: yab | 24-11-06

dag zuchtje leuke naam
en ik wens je van harte heeeeeel veel succes !
vele groetjes ook van mijn vis Emma
vhike

Gepost door: vhike | 25-11-06

Reclame Reclame maken,
dat doen we zeker!
Als je een leuk plaatje hebt,
zet ik het zeker op mijn blog.
Veel succes met je winkel!

Groetjes

Gepost door: emiel | 25-11-06

hopla! succes, meid! Ehhh..waar ik momenteel naar op zoek ben is een deftige hondenbroek!! Mijn mini-sloggies zijn op! Eerlijk, die hondenbroeken trekken op niks! Haar buikje lag er open van..de mijne dan maar!!

Gepost door: chinezeke | 26-11-06

Scheren... D'r loopt hier nog zo'n langharig oosters modelleke rond dat mocht blijven op voorwaarde dat de kidz 'm geregeld zouden kammen... Zoals dat gaat met kinderbeloften zou ik beter een tondeuse kunnen komen kopen... :-))

Gepost door: Beowulf | 26-11-06

De commentaren zijn gesloten.