24-12-06

 

rlijn5

 

 

Aan alle bloggertjes een heel fijn kerstfeest!

 

 

 

 

 

08:55 Gepost door zuchtje in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

21-12-06

Plezierige stress...

 

y7985_450

 

Even heel kort,...de winkel is open sinds zaterdag, veel gelach en verbaasde blikken van passanten, veel possitieve reacties en het loopt goed, kan alleen maar hopen dat het zo blijft.

Alleen krijg ik die verdomde laptop niet aan de praat en dus geen contact met de bloggerswereld...ik kom bijlezen de eerste dag dat ik verlof heb, beloofd...zal zoiets binnen een maand of 6 zijn.

Ondertussen voor allen nen dikke kus !

09:09 Gepost door zuchtje in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

07-12-06

Doorklikken

update:  nog rommelig maar je kan doorklikken ;-)

14:01 Gepost door zuchtje in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

06-12-06

vrekkerig

8528~Queen-of-Fucking-Everything-Posters

 

 

Ik ben zo gierig.

Ik zit er niet mee om 1000 euro voor een chihuahua neer te tellen of voor een mooi zeteltje, ook doet het mij niets als ik al eens een keer op restaurant ga, om iets meer te betalen, de bediening kan zelfs op een rijkelijke fooi rekenen, als ze vriendelijk zijn.

Een chihuahua, zeteltje of een voortreffelijke schotel kan ik nog altijd niet zelf maken.

Maar ik ben ontzettend vrekkerig als het om dingen gaat die ik zelf zou moeten kunnen, of waarvan ik denk dat ik ze zelf zou moeten in elkaar boksen.

Zo betaal ik niet graag mensen die iets in mijn huis komen doen, verleden jaar rond kerstmis brak mijn hart omdat ik 2000 euro moest neerleggen voor het valse plafond dat ze hier kwamen placeren, ik kon dat verdorie zelf voor een kleine 500 euro, ware het niet dat ik waarschijnlijk als ik het zelf deed een jaar werk had en een jaar tussen de gyproc platen had moeten leven, nu was het op twee dagen geflikt.

Het enige dat de geldtransactie minder pijnlijk maakte was dat er toch twee dagen een heel schoon ventje in mijn huiskamer heeft rondgedarteld.

Zo ook weer in de zaak, mijn moeder opperde om toch maar haar huisschilder te laten komen om dat klusje te klaren, maar ik vertik het, een borstel kan ik nog altijd zelf hanteren.

Hetzelfde met de website, als ik denk dat ik alle spullen in huis heb om een ding te klaren probeer ik het zelf.

Ik die amper op mijn blog een link krijg gepost zou dat wel eens opknappen.

De eerste site die ik maakte met alle doorklikbuttons en linken, bestaande uit vijf pagina’s zwoegen, zweten en ploeteren, zweeft nu ergens in het ijle tussen teutereweutere en Tokio, de vinder kan er maar goed mee zijn, trouwens reclame is nooit weg.

Maar gisteren rond half twee ’s nachts is het me toch gelukt, de transactie van een map naar het net is voltrokken, all by myself …tis te zeggen Coltrui heeft me ondertussen op MSN geblokkeerd denk ik.

 

Maar zie hier het resultaat…ik waarschuw jullie wel, doe de link pas open als je zeeën van tijd hebt, want eens je erop zit, kan je uren blijven surfen …*bloos*  ( niet dus)

                                      

                                   resultaat niet getoond

 

Ik knoei eraan verder als ik niet meer hoef te schilderen, timmeren en 101 andere klusjes heb te doen…btw …ik spaarde 1000 euro….kan dus nog iets extra kopen ;-)

 

 

 

09:07 Gepost door zuchtje in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

02-12-06

Meneer Sjoe

sta2sabqN klein

Op aanvraag van enkelen, bekendmaking mijnheer Sjoe.

Het is even zo druk dat ik alleen aanvraagjes kan beantwoorden en het me echt aan eigen inspiratie ontbreekt.

Er gebeurt wel van alles in mijn leventje maar heb er even geen tijd voor om er bij stil te staan, laat staan een verslagje van uit te brengen.

Maar er was commotie over meneer Sjoe.

Wat een nieuwsgierig stel bloggers onder skynet zeg !

Meneer Sjoe is een beer van een vent, leeft voor zijn huisje, boompje, beestje (niet echt , hij is niet gek op dieren) heeft al 25 jaar dezelfde baan, is een heel gelukkig iemand, is een heel rustig teruggetrokken persoon en heeft een peperkoeken hartje, verzameld als hobby al van kinds af aan postzegels.

Om hem te paaien ben ik eens mee naar zijn verzameling postzegels gaan kijken.

Tijdens onze uitstappen de laatste dagen vertrouwde hij me wel toe dat hij nooit ofte nimmer met mij (mevrouw sjoepette) zou kunnen samenleven, volgens hem ben ik zo zot als het achterste van een varken, maar hij bewonderd me wel.

Toen we de collectie bij de verdeler gingen bestellen zei hij dat hij maar één ding uit de winkel zou willen en dat was de verkoopster zelf ( echt schoon vrouwke!)

Ach, meneer Sjoe, zonder hem was mijn huisje maar een droom geweest, zonder hem zou het oprichten van de zaak niet zo vlot gaan en misschien ook maar een droom gebleven zijn.

Ik moet je er ook even op wijzen dat zijn vrouw een schat van een dame is, want de laatste dagen ziet ze hem amper.

Ik verdenk de geheel gesettelde doch gelukkige meneer Sjoe ervan dat hij telkens ik een bevlieging  krijg hij helemaal opleeft, weliswaar mijn projecten aanhoort met opgetrokken wenkbrauwen, maar toch zijn postzegels een tijdje weg schuift om zich helemaal uit te leven en 100% klaar staat om zijn kleine zusje te helpen.

Mijn broer meneer Sjoe is een schat.

Ik heb hem wel beloofd dat dit één van mijn laatste wilde stuipen is en hij op een zondag als de winkel toe is een hele dag mag komen winkeltje spelen.

Ook mijn andere broers en zussen en moeder hebben een speeldagje tegoed, want ze steunen me enorm….eerlijk, zonder hen zou S & S een meisjesdroom gebleven zijn voor zuchtje.

Nog één ding…spreek hem nooit met meneer Sjoe aan, want dan krijgt hij een hoofd als een tomaat .  

Afbeelding is een deeltje van de collectie voor hondjes.

 

 

Mijnheer sjoe heeft geen kaas gegeten van websites en dergelijke, dus vraagje hoe krijg je een pagina van een webcreator op de eigenlijke site gezet en geloof me vrij ik heb al allecombinaties en buttons geprobeerd :p

 

 

 

10:49 Gepost door zuchtje in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |